Michael - General manager

Goed luisteren naar de wensen van de klant en samen een passend product ontwerpen, dat werkt!

Monika - Eigenaresse

Wij zijn een familiebedrijf waarin alle leden actief participeren. Van productie tot bezorging. Hierdoor is veel vakkennis opgebouwd de afgelopen 20 jaar.

Gerard - Manager

In elke stap van het klantproces ervaart onze klant de persoonlijke aandacht. Van oriëntatie tot levering. We nemen echt de tijd voor onze klanten en hechten de meeste waarde aan advies en service.

kevin -
Slaapadviseur

Soms slapen mensen al weken of zelfs maanden niet goed meer. Het geeft mij dan heel veel voldoening om deze klanten weer een goede nachtrust te bezorgen. Door de vele mogelijkheden in matrasopbouw en vorm is mijn werk lekker afwisselend en uitdagend!

Anouir - Productie medewerker

Ik werk al 1,5 jaar met veel plezier voor het bedrijf. Mijn werk bestaat voornamelijk uit het maken van matrashoezen. De familiaire sfeer maakt het werk heel aangenaam. Ieder matras zie ik weer als een nieuwe uitdaging!

Kim - Manager front & back office

Ik werk sinds een aantal jaar bij het bedrijf.Mijn taken bestaan uit zowel front-als backoffice werk. Deze afwisseling vind ik leuk, doordat ik zowel met klanten als leveranciers contact heb. Ik vind het leuk om mensen te helpen en ze daarna met een glimlach uit de showroom te zien vertrekken!

Marijke - Administratief medewerkster

Ik ben de nieuwste aanwinst van het bedrijf. Al doende maak ik mezelf bekend met de wondere wereld van maatwerkmatrassen. Wat ik zo geweldig vind hier is het team, je voelt je hier thuis. De showroom, het atelier. Gewoon de helesfeer die hier hangt is erg fijn om dagelijks te werken. Hiernaast maakt hetk lantcontact mijn werk erg leuk!

Tonny - hostess/ admin. medewerkster

Ik werk sinds 2014 op kantoor bij dit prachtige bedrijf. Wat ik zo mooi vind is het ambachtelijk produceren van matrassen. Ik slaap zelf ook heerlijk op een matras uit ons atelier. De reacties van klanten blijven leuk om te zien en te horen. We werken in een gezellig team dat hard werkt, maar waar ook plaats is voor een lach!

Emin - productie
medewerker

Ik werk pas sinds kort in het atelier bij E.S.D.H. slaapadviezen. Ik heb al meer dan 15 jaar ervaring opgedaan in een naaiatelier. Met name ervaren in gordijnen en draperieën. Matrassen zijn een andere tak van sport, maar werken met naald en draad is en blijft mijn passie!

Alex -
slaapadviseur

Door onze platte organisatie kunnen we snel en direct klanten helpen. De lijntjes zijn heel kort en als verkoper kan je dus ook altijd je beloftes waar maken.

Hassan - productie medewerker

Ik heb meer dan 40 jaar ervaring met de naaimachine. Ik ben meer bekend als een 1000 p. Dit betekent dat ik alles kan maken wat je met een naaimachine maken kan. Ik werk met veel plezier al ongeveer 2 jaar bij het bedrijf. Heeft u een uitdaging voor me? Dan ben ik tot uw dienst!

Hans - productie
medewerker

Ik ben Hans, ookwel bekend als de Bob de Bouwer van het bedrijf. Ik bouw alle matrassen. Iedereen heeft zijn taak en functie in ons bedrijf, mijn collega’s zijn van verschillende leeftijden en culteren. Ik werk achter de schermen en zorg dat alle matrassen zo opgebouwd worden als de klant het wil hebben!

Semir - productie medewerker

Ik werk in de productie en maak samen met mijn collega's de matrassen voor de klant. Het is heel leuk om een deel te zijn van dit team. Ieder matras wat ik maak is anders, dit vind ik leuk aan mijn werk. Iedere dag is anders en we hebben het altijd gezellig hier!

Kathy -
hostess

Ik ben gastvrouw bij het matrasatelier. Mijn taak is om klanten welkom te heten en zich hier thuis te laten voelen. Ik vind het leuk dat onze klanten uit heel Nederland en Belgie komen.

Thomas - Logistiek medewerker

Ik werk bij op de afdeling logistiek. We hebben buiten Nederland ook veel klanten in België. Als logistiek medewerker zie ik iedere dag weer nieuwe plaatsen, wat mijn werk uniek en leuk maakt!

Tawab -
ICT

Ik ben de persoon die alles omtrent het digitale platform regelt. Een goede klantbeleving begint online. Daarom zorg ik ervoor dat alle informatie zo duidelijk en goed mogelijk getoond wordt.

Lenie -
Boekhouder

Ik ben sinds maart 2016 in dienst, dus ik kom pas net kijken. Daarom ben ik de enige hier die (nog) geen verstand heeft van matrassen. Ik ben meer van de cijfers, dus de ouderwetse boekhouder. Familiebedrijven zijn altijd leuk om te werken, hier krijg je echt het familiegevoel!

Mike -
Productie medewerker

Hoi ik ben Mike.

Tommy -
Bezorger

Jouw matras bezorgen is MIJN taak!

Rick -
Bezorger

Matrassen bezorgen is leuk en uitdagend werk. Hierdoor kom ik door heel de Benelux.