Welkom in ons ambachtelijke atelier!

Je bent van harte welkom in de showroom van Het Matrasatelier. In deze sfeervolle ruimte tref je alle materialen en expertise aan die nodig zijn om tot je ideale matras te komen. Omdat wij voor iedereen ruim de tijd willen nemen, werken wij op afspraak. Bel ons of stuur en e-mail. Meestal kun je dezelfde dag al langskomen.

Ieder matras wordt met de hand gemaakt. Eerst worden de verschillende materialen met zorg verzameld en verlijmd. Daarna krijgt de kern een laag Tricot om zich heen, zodat de hoes daarna op de juiste manier om het geheel gestikt kan worden. In dit filmpje zie je hoe dit proces precies verloopt.

Atelierruimte

Zodra je onze showroom binnenstapt, zie je ook de atelierruimte. Deze zijn via een glazen wand met elkaar verbonden. Dat is uniek want nergens anders kun jet u op deze manier het complete productieproces volgen. Je ziet onder andere hoe de verschillende materialen zorgvuldig worden geselecteerd en afgestikt. Dit complete proces duurt ongeveer 1 uur. Daarna kun je je u uw nieuwe matras verpakt mee naar huis nemen. Bezorging is ook mogelijk en kosteloos!

In onze matrasstoffeerderij maken we de meest uiteenlopende matrashoezen. Er is geen vorm of afmeting die we nog niet hebben gemaakt - Hassan, stoffeerderij

Kom snel langs in de showroom in Ekkersrijt Eindhoven

TERUG